Δημιουργικές Λύσεις και καινοτομία!

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Ποιότητα - Καινοτομία - Εξειδίκευση
Πηγαίνετε στο ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΑ

ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΑ

Αποσκληρυντικά νερού για πλυντήρια ρούχων. Απομακρύνουν τα άλατα ασβεστίου και μαγνησίου απο την αντίσταση και τον κάδο του πλυντηρίου,προστατεύοντας το πλυντήριο και τα ρούχα.

Πηγαίνετε στο ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ

Καθαριστικό πλυντηρίων ρούχων σε σκόνη. Απομακρύνει τις εναποθέσεις ασβεστίου και άλλα επιβλαβή περισσεύματα. Φροντίζει τα πλυντήριο ρούχων και τα μηχανικά μέρη κρατώντας το σαν καινούργιο!

Πηγαίνετε στο ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ X5 ΔΡΑΣΕΙΣ (ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ!)

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ X5 ΔΡΑΣΕΙΣ (ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ!)

Οι Ταμπλέτες Καθαρισμού Τουαλέτας X5 Δράσεις λύνουν τα σημαντικότερα προβλήματα στην τουαλέτα σας, εξαλείφοντας ασβεστούχες εναποθέσεις, μυρωδιές, λεκέδες, και όλα τα επίμονα υπολείμματα.

Πηγαίνετε στο ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΑ ΡΟΥΧΩΝ

ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΑ ΡΟΥΧΩΝ

Το Λευκαντικό για πλυντήρια ρούχων, απομακρύνει με απόλυτη επιτυχία και τον πιο δύσκολο λιπώδη λεκέ, προσφέροντας το απόλυτα καθαρό και λευκό ρούχο! Και μπορεί να το κάνει ακόμα και στις χαμηλές θερμοκρασίες! Είναι διαθέσιμο σε σκόμη και ταμπλέτες.

Πηγαίνετε στο ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ

Τα προϊόντα για πλυντήρια πιάτων, είναι διαθέσιμα σε σκόνη, υγρό, ταμπλέτες και ταμπλέτες «Όλα σε 1» που συνδυάζουν απορυπαντικό, γυαλιστικό, και προστασία κατά των λιπών. Επίσης παράγουμε Γυαλιστικό και Ειδικό αλάτι.

Essential SSL